Βάλια Κάλντα - Βοβούσα. Ομάδα Ορεινής Πεζοπορίας Α.Σ.Τ.Ο. - Επικοινωνούμε

Σημαντικό!!!! θέλω λίγο την προσοχή όλων σας το διαβάζουμε όλο!!!!
Ο καιρός για την μεγάλη ανοιξιάτικη εξόρμηση της ομάδας έφτασε!!!!
 
 
 
Όπως ξέρετε αρκετοί και θα μάθετε και οι υπόλοιποι η ομάδα ορεινής πεζοπορίας θα ανοίξει πανιά για πιο ζεστές κοιλάδες... και πιο συγκεκριμένα για την Βάλια Κάλντα (ζεστή κοιλάδα). Η εκδρομή θα είναι το Παρασκευοσαββατοκύριακο 4/5/6 Ιουνίου δηλαδή θα φύγουμε Παρασκευή μεσημέρι με προορισμό το πανέμορφο χωριό Βοβούσα!! όπου και θα μείνουμε στο καταφύγιο «Βάλια Κάλντα» που βρίσκεται 3km από το χωριό. Η διανυκτέρευση είναι 20 ευρώ και για τα δυο βράδια χωρίς φαγητό (η τιμή αυτή ειναι με την προϋπόθεση να έχουμε sleeping bag για όποιον χρησιμοποιήσει σεντόνια του καταφυγίου η τιμή θα ειναι 24 ευρώ) οπότε ας κανονίσει ο καθένας μας την όρεξή του... (λόγω covid ειναι απαραίτητο το sleeping bag) Το καταφύγιο ειναι πολύ καλά οργανωμένο, καθαρό με ζεστό νερό για μπάνιο και ταβέρνα που θα βρούμε οτι θέλουμε για φαγητό και μάλιστα αρκετά οικονομικά... και το κυριότερο πάνω στον δρόμο η πρόσβαση δηλαδή ειναι προσιτή σε όλους.
Επειδή τα κρεβάτια δεν είναι ανεξάντλητα πρέπει να οργανωθούμε για να κλείσουμε εγκαίρως θέσεις
Τον πρώτο λόγο έχουν τα μέλη του συλλόγου (ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ 20 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.
Για τη συμμετοχή σας στην εκδρομή, πρέπει να καταθέσετε μέχρι την Δευτερα 31/5/21, μια προκαταβολή 10€ στο λογαριασμό 6132-101711-213 που τηρεί ο ΑΣΤΟ στην Τράπεζα Πειραιώς.
Απαραίτητο είναι να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας στα στοιχεία του καταθέτη. Αν κάποιος χρειάζεται τον IBAN του λογαριασμού, αυτός είναι GR19 0171 1320 0061 3210 1711 213 (συνήθως χρειάζεται αν κάνετε την κατάθεση σε άλλη τράπεζα, κι όχι στην Πειραιώς, πιθανώς να έχει και κάποια έξοδα σε αυτήν την περίπτωση).
Η πεζοπορία που θα κάνουμε το Σάββατο ειναι απο το χωριό Βωβούσα στην κορυφή Αυγό (2177m) 15 - 16 km απόσταση και περίπου 1230m υψομετρικής διαφοράς... ειναι μια φιλόδοξη διαδρομή μέσα όμως στις δυνατότητες μας σε ένα υπέροχο μέρος!!!
Περιμένω συμμετοχές όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα και φυσικά για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει η να συμμετέχετε με σχόλιο (όνομα και επίθετο όλων όσοι δηλώνουν συμμετοχή και όχι πχ "4 άτομα") κάτω από την ανακοίνωση στην Ομάδα Ορεινής Πεζοπορίας Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε στο facebook https://www.facebook.com/groups/198663353548528 ή στέλνοντάς τη στο e-mail [email protected]
Τρί, 25/05/2021 - 15:53 -- j.pastos